Oloni oli kahden edellisen hientirsuttelulenkin jälkeen vielä tänä aamuna hieman ryytynyt, itse asiassa jopa flunssainen. Lykkäsin siltä varalta juoksut huomiseen, että tautia olisi todella tuloillaan

Sen sijaan innostuin töistä tultuani, kun olo ei ollut ainakaan huonontunut, kokeilemaan hannan blogissaan kuvailemaa pelkistettyä kuntopiiriä, johon siis kuuluu 20 x vatsarutistus, 20 x kyykky ja 20 x punnerrus (tässä tapauksessa naisten-), tehtynä kolmena sarjana ilman taukoja. Heikoimmaksi "lajikseni", eikä lainkaan yllättäen, osoittautui punnerrus. Nämä lähinnä riisinjyvien nosteluun kelpaavat käsivarteni ovat niin häpeällisen voimattomat, että punnerrusten tekemisestä on tehtävä tapa. Olen voimapyöräillyt säännöllisesti, joten hartiani ovat hieman voimistuneet, mutta käsivarret.... voi ei!

Voimapyöräily on vaikuttanut myönteisesti vatsalihaksiin, koska nuo rutistussarjat menivät turhankin helposti. Kyykkyjä tein myös mielestäni varsin sujuvasti. Huominen päivä paljastaa, kuinka sujuva lihaskuntoni sitten oikeasti on....

Jollei pahempia jäykkyyksiä noilla kahdella alueella ilmaannu, lisään joko toistojen tai sarjojen määrää. Käsivarsille annan joka tapauksessa erityisesti kyytiä. Toivottavasti käteni huomenna nousevat edes bussilipun lukulaitteen tasolle, että pääsen töihin. Tätä kuntopiiriherkkua on helppoa harrastaa myös mökkioloissa, etenkin, jos otan joogamaton mukaan. Mikäs minun on voimaillessa mökin pihalla grillipihvien kääntelyiden lomassa.

Kaiken päätteeksi kuntopyöräilin vielä kolmisenkymmentä minuuttia. Sain nimittäin lasten toimintakelvottomaksi riepotteleman laitteen itse korjatuksi varsin yksinkertaisin toimenpitein rautalangan, jakoavaimen ja ristipääruuvarin avulla.