Tyhjänpäiväistä on ollut viime päivien treeni juoksujen osalta. Salitreeneistä on onneksi ollut paljonkin iloa!

Tiistaina sain mitä tilasin. Ohjaajamme "piiskasi" ryhmän jo kuntonyrkkeilytunnin aikana sellaiseen hikeen, että voimacircuit-tunnille jäävä porukka sai kaivaa kuivaa paitaa yllensä. Hanskat heiluivat ja lihakset saivat työtä tehdäkseen. Voimacircuitissa oli salakavalan kevyen oloisia liikkeitä, jotka nopeassa tahdissa pisteestä toiseen siirryttäessä saivat maitohapot jylläämään ihan riittävästi.  

Keskiviikkona sielu kaipasikin sitten ulkoilua, joten hölkkäsin aamulla töihin. Ensiaskelet tuntuivat painavilta ja kroppa väsyneeltä, niin kuin usein tiistaisen tuplavoimailusession jälkeen. Loppumatkasta olo vertyi, niin että hölkkäsin iltapäivällä myös kotiin. Parikymppiä kertyi siis keskiviikkopäivälle lenkkeilyä pölkkyjaloilla.

Eilen torstaina oli kiireitä matkassa, niin että ehdin nipin napin edes kuntonyrkkeilemään. Tahti oli taas ripeä, harjoittelimme väistöjä ja peruslyöntejä hyvällä teholla ja intensiteetillä ja hiki virtasi. Rasitustaso pysyi kuitenkin niin sopivana, että tiistain jälkeiset pölkyt tuntuivat kadonneen kokonaan treenin jälkeen. 

Tänään lähden illalla hölköttelemään jonkin mittaisen lenkin. Lauantaina saatan ehtiä Helsinki City Runin reitin vaiheille lenkkeilemään, mikäli muut aikataulut vain suosivat. Sunnuntain ohjelma on vielä auki, kuten odottaa saattaa. 

 

Toivotan menestystä ja tsemppiä kaikille HCR:llä pinkoville, sekä oikein hyvää ja kaunista äitienpäivää kaikille äideille!