Palauttava lenkki.

Yleensä palaudun parhaiten pienen vauhtikestävyysirrottelun avulla, mutta nyt päätin kerrankin olla järkevä ja ennätyshuumasta huolimatta tyytyä rauhalliseen, tasoittelevaan menoon. Joskus on arki kohdattava.

Valitsin reitiksi T0:n, koska juoksin aikaa enkä matkaa. Verryttelin jo kotona, venyttelin ja fiilistelin. Lapset virittivät nyrkkitappelua ja penäsivät erotuomaria, mutta suljin huudolta tylysti korvani. Selvittäkää ite. Kotiolot vaikuttavat aivan tavattomasti mielialaan lenkin aikana, ja mieliala taas vaikuttaa sykelukemiin. Nyt oli tarkoitus vetää matalalla.

Maanantai-iltaisin Groovella soi rentoa musiikkia, joten säädin pienen, urhean mutta jo kovin ravistuneen korvanappiradioni sen taajuudelle. Toivottavasti Joulupukki lukee tämän. MP3 olisi kiva yllätys.

Menosta ei ole sen enempää kerrottavaa kuin että hyvältähän se tuntui, ja oli tooooshiii rauuuuhaaallliiiisshtaa ja rennnttouuttaavaaa. Ennemminkin aaltoilin kuin hölkkäsin eteenpäin. Itämaisen tanssin opettaja olisi ollut ylpeä.

Nyt taas vetreä olo. Tänään on sopivasti hempeämpien heilauttelujen vuoro.

 

21.11.2005

exe.time 1.28/T0

ave. 134

kcal/fat 564/50