Hyvältä näyttää valmistautuminen tähän mennessä, eli huomenaamuna klo 10.00 starttaan tammikuun Kotirataultralle.

Heille, joille Kotirataultra ei vielä ole tuttu, kerrottakoon, että kyseessä on kansainvälinen juoksutapahtuma. Juoksemisen ystävät ympäri maailman juoksevat huomispäivän aikana 50 km:n tai vaihtoehtoisesti 25 km:n matkan ja raportoivat juoksustaan, sen tuloksista ja tunnelmista netissä. Vuoden toinen, helmikuun Kotirataultra juostaan noin kuukauden päästä, 26.2.2006. Ehkä osallistun siihenkin, mutta lyhyemmällä matkalla.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja juoksijat vastaavat itse matkan mittaamisesta sekä ajanotosta. Tavallista lienee, että osallistujat juoksevat "kotiradoillaan", eli niillä seuduilla missä harjoituslenkkinsäkin. Oma reittini kulkee Itä-Pakilan, Tapanilan ja Pukinmäen kulmilla. Aikaa suoritukseen on 24 tuntia, alkaen klo 00.00, ja juoksun ajanotto käynnistyy sillä hetkellä kun juoksija lähtee liikkeelle ja loppuu kun 50/25 km on juostu, eli mahdolliset tauot lasketaan mukaan kokonaisaikaan.

Lisätietoja löytyy vaikkapa täältä.

Kirjoittelen kokemuksistani blogissani heti kun olen toipunut. Jos homma peruuntuu, ilmoitan siitä ajoissa, ettette saa mitään turhia rasitusvammoja aiheettomasta peukkujen pitämisestä.