Kesälaitumet kutsuvat vihdoin Kaappimaratoonariakin. Tavoite on liikutella itseään parahultaisesti, jotta nykykunto säilyisi ja parhaassa tapauksessa myös kohenisi. Alustavaan suunnitelmaan mahtuu 4 - 6 lenkkiä viikossa, joista yksi olisi ns. pitkä lenkki. Mökkiolosuhteissa tämä on käytännössä ainoa vaihtoehto, kaupungissa on mahdollista aikatauluttaa kaksikin lenkkiä päivässä jos niikseen tulee. Yritän silti satsata yhtä lailla laatuun kuin  määrään. Aikaa ennen Masokistia on sen verran, että tietenkin ehtisin myös vetäistä täydellisen umpijumiraaston, mutta en usko sen enää kehittävän enempää kuin kuluttaa. Umpijumiraastolla saavuttaisin hyvän kisakunnon, joka aktivoituisi käyttöön kaksi viikkoa liian myöhään.

6.8. jälkeen nähdään, kuinka kävi. 

Sielullinen ja ruumiillinen tila on tällä hetkellä monin tavoin epävarma ja itseluottamus vähissä. Monet jo laativat ensi vuoden kisa-aikataulujaan, mutta itse en uskalla vielä sitoutua oikein mihinkään. Jos hyvin käy, matkustan lokakuussa Tampereelle Wihan kilometrejä kulkemaan, mutta sen pidemmälle en vielä näe, vaikka kuinka tahtoisin. 

Toivotan kaikille lukijoille ja kanssajuoksijoille kaunista ja lämmintä heinäkuuta sekä onnea ja menestystä kesän kisoihin! Palaan jalanjäljilleni viimeistään elokuussa.