Viikonloppu meni perheen ehdoilla. Lauantaina ajelimme Tampereelle perheen motoristiosaston masinoimalle kevätretkelle. Retkeen sisältyi menopelien ihailun ja American Dinerissa nautitun runsaan hampurilaislounaan lisäksi myös poikkeaminen Pyynikin maisemissa. Suoritimme siellä pienen ruoansulattelulenkin ja kävimme näkötornissa ihailemassa kaunista hämäläistä taivaanrantaa. Päivän liikunnat olivatkin siinä. Näkötorniin kiipeäminen kirpaisi mukavasti reisissä.

Autoshow esittäytyi Pirkkahallissa, ja nuo ikääntyvät mutta yhä hyväkuntoiset ajopelit sekä viime syksyltä tutut seudut kirvoittivat mieleen joukon juoksumuistoja. Erityisen elävästi Pirkkahallin parkkipaikalla palautuivat mieleen eräiden veteraanijuoksijoiden tunnistettavat hahmot, kun he illan pimeydessä etenivät reippaasti kylmää viimaa uhmaten päivän toisella maratonillaan, huokuen peräänantamattomuutta ja juoksemisen iloa.

Lauantaina peräänantamattomuutta olisi ollut tarjolla myös Hiekkaharjun kuuden tunnin juoksussa, jossa eräät tässäkin blogissa vierailleet kävivät "pyörimässä grillissä"  kerrassaan loistavia tuloksia. Onnittelut vielä kaikille teille! Toivottavasti kärähtäneet nahat elpyvät pian.

Sunnuntaina kävelimme lasten kanssa reilun mutta rauhallisen löntystelylenkin Mäkelänrinteeltä Hernesaaren tietämille. Sää oli mitä kaunein ja kävelimme kiireettä lukuisin tauoin tuon lähes kolmituntisen lenkkimme. Taisimme niinikään antaa uhrimme Auringolle punoittavien nenänpäiden muodossa.

Tänään on ohjelmassa työmatkapyöräilyä kolmisenkymmentä kilometriä ja illalla pääsen taas potkimaan ja kertaamaan tekniikoita salille.