Hiekkaharjun jälkituntemukset ovat pääosin poistuneet rakennuksesta. 

Rehband-tuettua liikuntaa harrastin tosin eilen salilla. Sitaisin tuen polveen ennen salille lähtöä koska nyrkkeilytreeneissä tehdään joskus väistöjä tms liikkeitä, jotka saattavat aiheuttaa sivuttaista vääntöä polviin, ainakin jos liikkeet tekee väärin... Jatkuva varominen voi myös tuottaa harkitsemattomia hypähdyksiä ym nykäisyjä.

Voimacircuitissa tuesta oli myös hyötyä, kun teimme mm. yhden jalan kyykkyjä. Se onkin mielenkiintoinen liike: toinen jalka nostetaan taaksepäin ja jalkaterä pujotetaan matalalla roikkuvan renkaan läpi ja tukijalalla tehdään kyykkyjä. Toisessa versiossa takajalka nostetaan esim matalalle tuolille tms, mikä helpottaa liikettä hieman. Renkaan kanssa joutuu pitelemään tasapainoaan ja liike vaikuttaa myös kylkien ja selän lihaksiin (tai en tiedä onko tarkoitus, mutta niiden avulla minä ainakin säilytän tasapainoni), kuten myös lantion alueen ja reisien ja säärten sekä nilkkojen pieniin mutta tärkeisiin.

Tänään tuntuu koko kropassa, että jotain on tehty, ja hyvällä tavalla. Mikään paikka ei ole onneksi jumissa, vaan esim alaselkä tuntuu vetreältä ja irtonaiselta. Lonkat eivät myöskään oireile tänään.

Juostukin on. Maanantai meni puihin kaikin tavoin ajankäytöllisesti, mutta eilen hölköttelin aamulla töihin, mutten enää kotiin, koska illaksi oli tiedossa tuo vajaa kaksituntinen salilla. Ja jos tämä on nyt olevinaan jonkinlainen palautteluviikko. Juoksu tuntui äärimmäisen hyvältä ja helpolta, kuten usein noiden pitkien reissujen jälkeen. Tuo tunne on kuitenkin petollinen ja johtaa nopeasti ylirasitukseen jos siihen luottaa liikaa. Tänään hölkkäilen rauhallisesti kotiin rantoja myöten, torstaina yritän päästä juoksemaan tur-och-retur, koska illalla en ehdi salille. Perjantaina on vapunaatto ja sen ohjelma on totaalisen avoin, mutta ilmeisesti työmatkalenkkeilyä on tiedossa, tai jotain siihen viittaavaa. Viikonloppuna aion huilailla ihan kaikesta. 

Toivotan oikein hauskaa vappua kaikille kanssajuoksijoille ja lukijoille! Nauttikaa keväästä vaikka viileästäkin, pysyvätpä ainakin kuohujuomat sopivan kylminä.