Sainpa aikaiseksi liittää tämän blogini Facebook-profiiliin. 

Toivottavasti päivittämisen aiheita ilmaantuu sen verran, että vaivannäkö kannatti.

Mutta nysse alkaa, eli treenaaminen. Rötväilyt on rötväilty ja mieli palaa taas treenipoluille. On levätty, palauteltu, tankattu ja paranneltu vaivoja. Sisäliikuntaa harrastan syksyn mittaan salilla ja toivon mukaan tammikuun lopussa myös Esport Arenalla, mikäli jonotuslista liikahtaa sopivasti. Olin vannonut, etten enää mene E24:lle mokaamaan itseäni, mutta minkäs taas teet kun veri vetää.

Viikonloppu sujui 22 h -Tallinnan risteilyllä rällästäessä, ikään kuin tämän "ylimenokauteni" huipennukseksi. Heti eilen, kun aloin osoittaa toipumisen merkkejä, ja kun iltakin pimeni sopivasti, vedin tossut jalkaan ja lähdin ulos. Ilta oli harvinaisen lämmin, pärjäsin t-paidassa ja polvipituisissa trikoissa. 

Suuntasin T0:lle, koska onhan järkevää aloittaa varovaisesti. Kipittelin tasaisen hyvältä tuntuvaa vauhtia tuon kierroksen hieman yli tuntiin. Tänään on vuorossa pitkä salisessio, eli kuntonyrkkeily ja voimacircuit peräkkäin. Keskiviikkona palauttavaa ja viikonloppuna saatan yrittää jo jotain pitkiksen tapaista.