Koska aikaa näyttää taas olevan runsaasti käytettävissä, pieni päivitys tännekin lienee paikallaan.

Loma sujui omalla painollaan ja perheen ehdoilla kuten aina. Lenkkikilometrit jäivät vähäisiksi ensinnäkin pienen lomamatkan ja lopulta sairastumisen takia.

Käväisimme jälleen kerran Tukholmassa, ja on sanottava, että tämän reissun jälkeen - vaikka talviset merimaisemat olivat sinällään upeat - en enää lähde risteilylle jäiden keskelle. Kaksi valvottua yötä korviahuumaavan rahinan, kohinan, ja rytinän keskellä riittää. Onneksi ruoka oli sentään hyvää ja sitä oli paljon. Tunnelma laivalla oli leppoisa eikä ruuhkia ollut. Näistä ihanuuksista voi kuitenkin nauttia myös muuna vuodenaikana. Laiva lähti abiristeilyjen takia tavallista myöhemmin, joten sain maanantaina tehdyksi myös kohtalaisen juoksulenkin ennen satamaan siirtymistä. 

Keskiviikko ja torstai menivät nukkuessa, reissusta palautuessa ja kevyesti ulkoillessa. Olo oli hivenen  päänsärkyinen ja väsynyt ja hartioita tuntui painavan edelleen. Ajattelin tämän johtuvan ehkä valvomisesta, kun ulkoilukaan ei tuonut helpotusta tunkkaiseen ja kivuliaaseen oloon  vaan pikemminkin päinvastoin.  Perjantaina teimme kaikesta huolimatta nuorison kanssa retken Heurekaan. Lauantaina olisi ollut Hassen maratooni, mutta sinne lähdöstä ei tullut mitään. Heurekassa maleksiessa oloni alkoi nopeasti huonontua ja perjantai-ilta kului vaakatasossa, kuten myös lauantai ja sunnuntai kokonaisuudessaan. Kroppa oli lyijynraskas, erityisesti pää, ja olisin halunnut vain nukkua ja nukkua. Oli mitä ilmeisimmin hakeuduttava lääkärin pakeille.

Tänään sitten diagnoosi oli hetkessä tehty: sivuonteloiden akuutti tulehdus. 10 päivän tetrasykliinikuuri ja tämä viikko sairauslomaa päälle. Fyysistä rehkimistä on vältettävä. Toisaalta -  siitä vaan, viekää kaikki!! juuri nyt ei edes HUVITA lähteä lenkille. Hmph.