Joulukuu alkaa ensi viikolla. Samalla alkaa viimeinen valmistautuminen kohti E24:a. Olen ajatellut alustavasti jakaa käytettävissä olevan vajaat kaksi kuukautta kolmeen 10 päivän määräpainotteiseen jaksoon, joiden aikana pyrin noudattamaan nousujohteisuutta siten, että jokaisen jakson saldoksi tulisi n. 120 - 150 km. En tiedä miten lopulta käy, mutta tämä on siis tavoite. 10 päivän jakso on myös lepopäivien kannalta armollisempi kuin viikko. Jaksojen välille mahtuu kevyemmän treenin päiviä, jolloin voin keskittyä enemmän esim. lihaskuntoiluun. Näiden 10 päivän kuurien aikana käyn salilla vain satunnaisesti.

Eilinen kuntoboxing sujui rattoisasti. Väkeä oli sen verran, että pääsimme kaikki säkeille ja saatoimme tehdä nopeassa tempossa hyviä ja tehokkaita harjoituksia. Erityisen hauska oli suorilla lyönneillä tehty 1 + 2 + 3 +4 + 5. Sopivin välein tehtiin vatsoja ja selkiä sekä erisorttisia kyykkyjä. Hyvä treeni, hiki virtasi ja lopun "nakkikioskikoukku"-apinaharjoitus nostatti mukavasti sykettä.

Juoksut jäivät aikapulan vuoksi. Mutta sitä herkkuahan on tiedossa lähiaikoina ihan mukavasti. Viikonloppu menee pikkujouluristeilyn merkeissä, tuleepa hyvin tankattua buffetissa!