Hähi haastoi minut heinäkuuksi lihaskuntoputkeen. Otan haasteen mielihyvin vastaan ja yritän tehdä parhaani. Julkinen kirjanpito treeneistä on loman alkamisen takia hankalaa, mutta merkkailen vaikka ruutuvihkoon tekemiseni ja kirjailen tänne sitä mukaa kuin ennätän tietoliikenneyhteyksien äärelle.

Kiitos kaikille kesäkuun juoksuputkeen osallistuneille! Vahinko, että jouduin jäämään huoltopisteelle jo kauan ennen maalia, mutta pääasia lienee kaikkien osalta, että juoksut jatkuvat.

Tämä päivä alkoi epäonnen merkeissä. Lähdin iloisena ajelemaan aurinkoisessa aamussa kohti työpaikkaa. Ylitin Mäkelänkatua, kun yhtäkkiä pyörä sanoi räksis. Onni onnettomuudessa oli, ettei sama tapahtunut vaikkapa kovaa vauhtia alamäkeä ajaessani, koska en pystynyt jarruttamaan enkä polkemaan. Sain pyörän kuitenkin jalkakäytävällä pysäytetyksi ja tutkin vahingot. Ketjut olivat ainakin sijoiltaan ja vaihdevaijeri näytti rispaantuneelta, siitä törrötti teräviä rautalangan päitä. Pyörä oli pakko jättää ovelaan piiloon odottamaan myöhemmin päivällä tapahtuvaa noutoa. Toivoa sopii, että pyörä on siellä vielä silloin....

Matkani jatkui bussin kyydissä. Onneksi sää on lämmin eikä kukaan kiinnittänyt erityistä huomiota shortsiasuuni. Kypäränkin muistin ottaa päästä. 

Illalla vuorossa juoksentelua kotimaisemissa. Pyörän korjaus siirtynee loman jälkeiseen aikaan. Tulipa hyvä syy taittaa jäljellä olevat työmatkat jalan!