Maha oli hiukan kipeänä koko päivän. Siitä huolimatta lähdin suunnitelman mukaisesti hölköttelemään kotia kohti työpäivän jälkeen. Käännyin Kaivopuiston suuntaan  - ja tietenkin jouduin puskemaan vastatuuleen. Onneksi on tuoretta kokemusta siitä puuhasta. Ja onneksi tuulta riitti vain kahdeksisen metriä sekunnille. Sadetta en saanut niskaani. Ensimmäiset kilometrit sain taittaa päivänvalossa. Pärjäsin talvitrikoissa, mutta eivät pitkät kalsarit ja tuulihousutkaan olisi olleet mitenkään liikaa.

Sörnäisten rantatieltä käännyin ylös Lautatarhankadulle vain siitä ilosta, että saan juosta sen hyvän ylämäen. Helposti se sujui, paitsi että vasemmalla alavatsalla hieman kipunoi. Jatkoin vähän rauhallisemmin Hämeentietä aina Intiankadulle, jota pitkin Käpylään ja kotiin. Kävelin joitakin pätkiä.

Kotona kävin suihkussa ja vatsakipu yltyi. A-mies oli oma-aloitteisesti laittanut päivällistä (!), jonka jälkeen lähdimme käymään kaupassa. Siellä jouduin nojailemaan ostoskärryihin kun oli vaikea seistä suorana. Saimme ostokset tehdyksi joten kuten.

Nyt on seurailtava tilannetta. Huomenna jätän juoksemisen väliin ja tyydyn sauvakävelylenkkiin jos siihenkään mikäli olo ei tästä olennaisesti helpotu. Ohje kuuluu, että jos kipu yltyy kovaksi ja siihen liittyy kuumetta, on hakeuduttava pikimmiten lääkäriin. Toivottavasti niin ei käy.

Lisäys: aikaa kului 1.46 ja sykelukemat 134/151