Possujen yhteislenkki ei täydellä kokoonpanolla toteutunut vielä eilenkään, mutta sentään kaksi kolmannesta saapui sovittuun tapaamispaikkaan Malmin lentokentän lähistöllä.

Lähdin kotoa turhan aikaisin, kun harhauduin ajankäytön suunnittelussa sijaintien suhteen. Tapaamispaikkammehan oli jo puolimatkassa Malmin kentälle mentäessä eli olin paikalla reilusti etuajassa. No, kuluttelin ensin aikaani hölkkäilemällä edestakaisin pitkin Malminkaarta ja onneksi myös kauppakeskuksen ovet olivat avoinna, niin että pääsin hetkeksi sisätiloihin lämpimään. Juoksuseuralainen saapui ajoissa ja suuntasimme kohti kenttää.

Jutellessa juoksu sujuu mukavasti. Vaihtelimme kuulumisia ja suunnittelimme tulevia juoksuja. Ynnä muuta. Kiersimme kentän kertaalleen ja käännyimme takaisin kohti Malmin asemaa, jossa tiemme erosivat. Kiitos taas kerran juoksuseurasta P!

Hölkkäilin rennoin askelin kotiin. Aikaa oli lähdöstä kulunut kaksi tuntia ja 17 minuuttia. Kilsoja kertyi jotakuinkin 18, jollen väärin muista noita etäisyyksiä.