On pitänyt niin kiirettä, ettei blogillensa ole ennättänyt.

Spartathlon saatiin päätökseen ja loistotuloksin. Kahdestakymmenestä matkaan lähteneestä suomalaisjuoksijasta peräti kymmenen pääsi maaliin, joka onnistumisprosentti on upean korkea tässä vaativassa kisassa. Onnittelut ja tsempit koko Suomen joukkueelle, ja aivan erityisesti ensimmäiselle Spartathlonin läpäisseelle suomalaiselle naiselle Tuulalle, sekä tietysti Hietsulle, joka oli paras suomalainen kaiken lisäksi erinomaisella sijoituksella.

Oma viikonloppu meni osittain penkkiurheillessa kun reisi kuitenkin taas kapinoi. Kiitokset Santalle ja monelle muulle valvojaisseurasta! Lauantaina keskityin lisäksi taloudenhoidollisiin asioihin ja sunnuntaina ohjelmassa oli pitkä ja rento kävelylenkki perheen kanssa.

Reidelle annan hoitoa, ja toivon, että se tokenee viikonloppuun mennessä. Pienet testilenkit ajattelin tehdä tänään ja torstaina.

Eilen olin normaaliin tapaan salilla ja kävelin matkat sinne ja takaisin. Sidoin reiden tukevasti nippuun, jotta suurempia retkahduksia ei pääsisi tapahtumaan. Harjoittelimme lämmittelyjen jälkeen uutterasti potkuja 1 - 5 sekä teimme joitakin lihaskuntoharjoituksia, mm. kyykkyjä toinen oppilas reppuselässä. Onneksi minun selkääni kapusi kevyenlainen ihminen! Ja onneksi kyykkyjen syvyyden sai (vielä tässä vaiheessa) itse säätää! Olimme kaiketi niin ahkeria potkutreeneissä, että opettaja armahti meitä.

Enempiä liikunnallisia kirjoituksia en taida tällä viikolla laatia. Seuraavat raportit luettavissa tästä osoitteesta aikaisintaan sunnuntai-iltana, jahka olen kotiutunut ja vähän toipunut reissusta, joka tässä vaiheessa viikkoa näyttäisi olevan kiitettävän rapaista laatua.