Kiireetöntä menemistä on pidellyt lenkkirintamalla. Freet ovat saaneet ulkoilutusta aina kun olen kyennyt irrottautumaan erinäisistä velvoitteista, joita aikuisen, perheellisen, työssäkäyvän ihmisen elon tielle on säännöllisin välimatkoin kasattu. Säiden puolesta olisi matkaa taittunut enemmänkin. Kevät on hellinyt aurinkoisilla, raikkaan tuulisilla ja vähäsateisilla ulkoilukeleillä. Kesä on lähempänä kuin kertaakaan aiemmin tänä vuonna :)

Helatorstaiksi ja sitä seuraavaksi viikonlopuksi on luvassa hieman osittaista tai voisiko sanoa etävapaata, mutta vastapainoksi myös monenlaista arkista ja aikaaviepää puuhastelua. Lenkkeilyä yritän päästä harrastamaan niin paljon kuin mahdollista. Onneksi illat ovat valoisia ja pitkiä, niistä tulee heti pari ylimääräistä toimintatuntia jokaiseen päivään. 

Lauantaina juostiin Lohjalla Seppo Leinosen Ystävyysultra, eli 6 tunnin kisa radalla. Kisassa rikottiin sekä naisten että miesten Suomen ennätykset 6h-ratajuoksussa. Naisten sarjan voitti Tarja Antell SE-tuloksella 68,787 km ja miesten sarjan Jyrki Kukko niinikään SE-tuloksella 81,925 km. Kisoissa tehtiin myös muita upeita tuloksia sekä ennätyksiä, joista voi lukea tarkemmin täältä  Onnittelut kaikille mukana olleille!

Eilen tiistaina päättyi myös 9.5. alkanut Unixport 48 H and 6 D International Ultramarathon Challenge -kisa Balatonjärvellä Unkarissa. Kisassa oli mukana myös suomalaisia molemmissa kisoissa. Tulokset ovat nähtävissä täältä  6 D-kisassa oli myös joukkuekisa, jossa Suomen joukkue sijoittui hienosti viidenneksi yhteistuloksella 1737 kilometriä. Onnittelut mahtavan urakan suorittaneille!

Kaappimaratoonari toivottaa hyviä kelejä niin kuntoilua kuin mitä muuta tahansa toimintaa viikonlopuksi kaavaileville!