Eilen lähdin ostoksille kuluttamaan aikaa. Oli minulla ihan oikeitakin asioita hoidettavana, mutta kun ei ollut kiire mihinkään, kiertelin kauppoja ihan huvikseni vain. Ajan lisäksi kului aikamoinen määrä rahaa...

Mutta koska tapanani on ollut motivoida itseäni kisojen jälkeen juoksuvarustelahjuksilla, päätin tällä kertaa seikkailla oikein isolla sydämellä ja ostaa päräytin uudenmerkkiset lenkkitossut. Niken Vomerot tarttuivat matkaani ja täytyypä sanoa, että olenpa todella tyytyväinen ostokseen. Vomerot ovat mitä ilmeisimmin mainio kumppani Nimbuksille. Älkää kysykö, miksi tai miten niin. Sen vain tuntee.

Niin tosiaan, nythän ei ole vielä kisan jälkeinen aika, mutta tarvitsen Vomeroita kisassa, joten odottaminen ei ollut siksi mahdollista!

Tarjousrekistä keräsin käsivarrelleni myös muutaman hihattoman paidan. Vielä viimeiseksi etsin monestakin liikkeestä nykyistäni kompaktimpaa vyölaukkua tai vastaavaa, mutta ilmeisesti en osunut oikeisiin liikkeisiin, koska yhtään ainoata kyseisen kaltaista kantovälinettä ei näkökenttääni ilmestynyt. Pitänee kokeilla pyöräilyliikkeistä tai vastaavista.

Muuta ohjelmaa on viime päivinä järjestänyt torstaista asti vaivannut outo, migreenityyppinen päänsärky. Torstai-iltana oli kuopuksella piirisarjamatsi ja aurinkoinen keli. Aurinko häikäisi aurinkolaseista huolimatta niin tehokkaasti kentänlaidalla, että laukaisi tuon migreenin torstain ja perjantain välisenä yönä. Perjantaina jouduin töissä tuijottelemaan tietokonetta tavallista tiukemmin, mikä taisi osaltaan pahentaa tilannetta. Särkylääkkeiden avulla pystyin kuitenkin tekemään tuon ostosreissuni lauantaina. Kävin illansuussa jopa kokeilemassa uusia Vomeroitani metsälenkillä muutaman kierroksen verran. Kipu palasi kuitenkin taas illaksi ja yöksi ja tunnelma oli todella tuskainen. Vihdoin tänään iltapäivällä tunsin, että pahin on ohi. Kävimme perheen kanssa lyhyellä kävelyretkellä meren rannassa ja raitis ilma paransi oloa entisestään. Tarkoitukseni oli tänään vielä käydä pienellä hölkällä, mutta taidan tyytyä lepäilemään luuni ja pääni paikoilleen.

Nämä kummat kivut, säryt ja kolotukset voivat tietenkin olla ns. normaaleja keventelytuntemuksia ja liittyä elimistön palautumiseen ja aineenvaihduntaan. Mitään aktiivista tankkausta en ole harrastanut, mutta pelkkä (liika) paikoillaan kököttely käy tietyssä mielessä tankkauksesta ja aiheuttaa kokemukseni mukaan paitsi pöhöoloa myös toisinaan lievää päänsärkyä. Joskus lievä voi sitten tuntua enemmältä kuin jonakin toisena kertana.

Tämä jäänee viimeiseksi päivityksekseni ennen Bornholmiin lähtöä. Kisojen edistymistä voi seurata täältä Omassa kisassaan ovat jo startanneet kuuden vuorokauden juoksijat sekä 7 maratonia 6 päivässä -kisan osallistujat. Tsempit heille suuriin urakoihinsa!