Tänään oli alun perin ohjelmassa eilistä pidempi ja hitaampi lenkki, mutta iltapäivällä alkoi kova päänsärky, joten töiden jälkeen minun oli pakko pötkähtää sohvalle vähäksi aikaa. Pääsin siten ulos vasta seitsemän jälkeen illalla. Vapaata aikaa oli vain vähän jäljellä, joten suuntasin läheiselle metsälenkille ajatuksenani heittää kipakka lenkki mäkisessä maastossa. Jalat tuntuivat eilisen kipityksen jälkeen kuitenkin ihan hyviltä ja vetreiltä.

Hölköttelin ensin hiljakseen verryttelyksi pienen kiertotien kautta metsälenkille. Ensimmäinen kierros metsässä meni vielä totutellessa, mutta toisen ja kolmannen annoin palaa ihan kunnolla. Neljännen kierroksen ensimmäisellä puoliskolla otin hetken taas rauhallisemmin ja lopetin illan metsätyöskentelyn noin kilometrin mittaiseen reippaaseen spurttiin. Sitten vielä verryttelin kotiin hissukseen.

Matkaa kertyi yhteensä runsaat kahdeksan kilometriä ja aikaa kului 49 minuuttia. Huomenna on sitten rauhallisempaa menoa tiedossa kun aikatauluongelmia ei taida olla.