Tällä viikolla olisi suunnitelmissa viihtyä salilla. Eilen oli simho:ssa hyvät, hikiset treenit. Voima- ja kuntopainotteisen lämmittelyn jälkeen harjoiteltiin peruspotkuja ja paria tekniikkaa keltaisten vöiden kesken. Oli vaihteeksi kiva treenata jonkun läheskään samantasoisen kamppailijan kanssa.

Alkulämmittelyissä jäin ilman paria, joten opettajan oli uhrauduttava. Nolotti, kun tein teknisesti aivan helpon oloisen harjoituksen ihan väärin aluksi. Ja nolotti vähän myös nostaa opettajaa, ja olla opettajan nosteltavana. Tarkoitus oli parin askelen päästä kaapata vastustajasta ote lanteiden ympäri ja nostaa hänet ilmaan. Samaa toistettiin viisi kertaa. Minä höykytin opettajaa ilman noita alkuaskelia, kun ei tähän lahoon päähän mahtunut enempiä kiertoteitä.

Potkujen kanssa oli myös vähän niin ja näin, mutta juuri siitä syystä oli todella hyvä, että kertausta tuli. Potkut nrot 13 - 20 olivat ihan uusia minulle. Niitä kuitenkin silloin tällöin saatetaan käyttää tekniikoissa, joten oli tarpeen kokeilla niitä.

Kävelin aamulla töihin ja myös matkat salille ja takaisin. Paluumatkalla otin muutamia juoksuaskeleitakin. Hyvälle tuntui, vaikka selässä oli turhan painava reppu.