Viikonloppu sujui puuhakkaissa ja lisäksi viihteellisissä merkeissä. Puhdasta tuli ja oli jo aikakin.  Palkinnoksi väsättiin huomattava määrä herkkuja, joista nautittiin kerrassaan pakanallisella vimmalla.

Viikon liikuntasessioita varten tulivat siis tankkaukset hoideltua viimeisen päälle.

Eilen hölkkäilin töistä kotiin rannan kautta. Lähtöhetkellä vielä vähän pelotti. Joskus ensimmäiset lenkit pitkien reissujen jälkeen ovat silkkaa liskojen yötä, joskus taas jotain aivan muuta. Maanantai-illan lenkki oli onneksi jotain aivan muuta. Juoksu kulki ja jalat toimivat, voimia riitti, kiitos noiden tankkausten. Vauhtia en yrittänyt pitää, vaan menin sitä tahtia kuin tuntui hyvältä.

Tänään on vuorossa tuplasessio salitreeniä, eli kuntonyrkkeily + voimacircuit. Jos ehdin, hölkkäilen matkat salille ja takaisin. Keskiviikkona voisin harrastaa pitkästä aikaa aamulenkkeilyä.

Lenkkivihossa on käynnistynyt Marrasputki. Tsempit kaikille tuohon koettelemukseen osallistuville! Itse en nyt pysty enkä kykene sitoutumaan moiseen, vaikka mieli tekisi. E24 lähestyy, ja valitsin tällä kertaa lähestymistavaksi aiemman suunnitelmani mukaista treeniä. Mutta hengessä olen mukana!