Tästä alkaa tulla oikein surkeiden lenkkisattumusten sarja, Lemony Snickettin tyyliin. Eilisillan lenkillä ei oikein mikään muu mennyt tuubiin kuin nastalenkkarien toiminta. Ovat muuten tosi hyvät kengät. Ostin kun sain halvalla, Puma Tenokset nastoitettuina alle satasella.

Jalka ilmeisesti reagoi nyt oikein kunnolla näihin viimeaikaisiin rasituksiin. Juoksin myöhään illalla ehkä nelisen kilometriä, joista viimeisen kilometrin jouduin melkein kokonaan kävelemään. Pohkeeseen iski taas tuttu tuska. Se tuntuu pohkeen ulkoreunalla ja takaosassa, ja saa aikaiseksi vaikutelman kuin jalka vääntyisi kummasti sisäänpäin. Aiemmin illalla myös polvessa ja reidessä tuntui särkyä, ajattelin, että nyt on jokin jänne ärtynyt, ITB tms. Se vaiva häipyi kun tein poikittaishierontaa. Sain vinkin tuosta konstista Sepon juoksusivujen vaivaosiosta.

Ei tässä muu auta kuin taas lepuuttaa ja tehdä tehohoitoja. Otan muutaman päivän buranaa ja voltarenin hajuun on nähtävästi uudelleen totuteltava. Jääpalat ovat jo tulossa pakastimessa.