Kiirastorstain liikunnat noudattavat normaalia torstaikaavaa, eli kävelin aamulla lenkin ja illalla vuorossa kuntonyrkkeilyä, jollei tuo eilisessä mattopainissa venähtänyt rintalihas äidy pahemmaksi. Hoitelin sitä Voltarenilla illalla ja aika paljon parempi se oli jo aamulla, mutta en lähde sitä raastamaan, jos on vielä arka iltapäivällä. Circuit-treeniin kuuluu kuitenkin runsaasti punnerruksia jne.

Voi miten epätoivoinen olo tuli taas, kun eilen harjoittelimme ip-tekniikoita. Poissaoloni näkyy juuri niiden kohdalla, kun en ole tippaakaan kartalla, mitä missäkin kohdassa tulee tehdä. Onneksi treenasimme taas omissa vyöasteissa, ja sain runsaasti hyviä neuvoja.

Lämmittelyssä sain parikseni ryhmän isokokoisimman jäsenen. Katsoimme toisiamme vähän epäuskoisina, mutta ei muu auttanut kuin yrittää. Lihaskuntoliikkeet, joihin liittyi mm. parin kannattelua vatsalihasliikkeiden aikana, menivät aikamoiseksi sähläykseksi. Mattopainiin sain sentään sopivammat parit, ja kaksi neljän minuutin erää menivät ihan kohtalaisesti. Harmi vain, että jossain väännössä rintalihakseni ilmeisesti hieman venähti.

No, lisää treeniä vain pitkin kevättä. Opettajan kanssa oli jo puhetta, että epäröin kovasti vyökokeeseen menoa näillä taidoilla. Hän rauhoitteli todeten, että nehän ovat vasta kesäkuussa ja että vielä on aikaa treenata. Voin toki treenata tekniikoita, mutta kokeeseen menoa mietin vielä.

Aamulla olo oli kuin jyrän alle jääneellä, kuten tavallisestikin painisessioiden jälkeen, mutta kävely verrytti mukavasti oloa.

Toivotan teille kaikille lukijoille ja kanssaliikkujille sekä juoksijoille oikein kaunista ja ilmeisesti myös lämmintä pääsiäisen aikaa! Palataan taas puuhastelemaan pyhien jälkeen.