Onnistuin olemaan jumittamatta itseäni tiistain voimailusessiossa. Kuntonyrkkeilytunti oli mielestäni tavallista kevyempi, joten sen jälkeen oli mukavaa siirtyä astetta raskaampien harjoitusten äärelle. Teimme monipuolisia enemmän tai vähemmän entuudestaan tuttuja harjoituksia kahvakuulan, kuminauhojen, jumppapallon ja punttien avulla. Aerobinen osuus oli kattopalkkien tavoittelua hyppimällä.

Torstaina käyn vielä mättämässä viimeiset puhkut pois kuntonyrkkeilyssä. Juoksut ovat tältä osin tässä. Wihalla sitten seuraavan kerran tossua tossun eteen. Tsempit vielä kerran kaikille mukaan lähteville matkasta ja vauhdista riippumatta!

Oma reissu on kuluneen vuoden teeman mukaisesti leppoisaa menoa. Pyrkimyksenä on taittaa kahden maratonin verran matkaa ikään kuin ultrana, eli ensimmäinen nelikymppinen tulkoon täyteen vasta hieman ennen seuraavan alkua. Tauon - mikäli sellaista jää - käytän tankkaamiseen ym. huolteluun. Näillä tavoitteilla minun olisi ehkä kannattanut ilmoittautua suoraan non-stop-hölkkäsarjaan,  mutta yhtään niin fiksua ajatusta ei tullut ajoissa mieleen. Olisi hyvä tietenkin päästä radalta pois ajoissa, ettei pidemmän matkan taivaltanut autokunta joutuisi minua yhtään odottelemaan...