Olen taas sekoillut päivämäärien kanssa. Eli naprapaatin vastaanotolle menen tietenkin vasta perjantaina enkä jo huomenna torstaina. Eli raporttia siitä reissusta on luvassa perjantaina.

Tänään teimme vakiolenkkikaverin kanssa pitkän kävelylenkin. Kaveri oli hierotuttanut jalkansa eilen, joten otimme ihan palauttelun kannalta. Sää oli hieno ulkoilun kannalta, ei liian kylmä eikä liian lämmin, ilma oli kostea muttei satanut. Pimeää oli, huu......Kaiken kaikkiaan taisimme reilut kaksi tuntia marssia ympäri Pohjois-Helsinkiä. Emme onneksi nähneet yhtään sutta, vaikka niitä on kuulemma tässä ihan naapurissa bongailtu viime päivinä.

Polvi kesti reissun oikein hyvin. Pääsin saunaan kotiin tultuani ja sen yhteydessä suihkuttelin jalkaa runsaasti kylmällä vedellä. Jatkoin kylmäkäsittelyä hernepussilla vielä jälkeenpäin, sitten sivelin polveen kerroksen Voltarenia ja otin päivän viimeisen Buranan.

Polvea tai jalkaa ei särje, mutta kipua tuntuu kaikesta lääkinnästä huolimatta jos menen kyykkyyn tai laskeudun portaita. Ehkäpä perjantaina löytyy nimi tälle kaikelle.