Kisan jäljet ovat vähitellen vaipumassa muistojen joukkoon niin henkisesti kuin ruumiillisesti. On aika palata treenipuuhiin.

Eilen oli tarkoitus startata heti töiden jälkeen, mutta töistä lähtö viivästyi ja nälkä yllätti, joten laitoin ensin perheelle ruoan, valmistin tiistaiksi lohikeiton ja vedin vasta sitten lenkkikamppeet ylleni. 

Oli alkanut pyryttää oikein kunnolla. Lunta oli lähdön hetkellä hieman ennen yhdeksää illalla kertynyt jo muutama sentti. Yritin valita reitin, joka kulkisi mahdollisimman vilkasliikenteisten teiden varrella, siinä toivossa, että ne olisi aiemmin päivällä aurattu ja edes jokseenkin juostavassa kunnossa. Lähdin Tapanilan suuntaan, mutta päädyin Malmille. Lentokentän ympäri kulkevaa latua pitkin sivakoi vielä muutama myöhäinen ihmehiihtäjä, ja lunta tuprusi taukoamatta lisää. Meno oli hidasta, mutta niin oli mahakin vielä aika täyden tuntuinen, eli hölköttelin ihan kaikessa rauhassa ja nautin liikkumisesta ja uudesta lumesta. Kotiin päästyä olo oli puhdistunut ja tuulettunut.  

Tänään alkaa salitreeni kuntonyrkkeilyllä. En vielä uskaltaudu voimacircuitiin, katson ensin minkälaiseen jumitönkköön saan itseni tiistain ja torstain sessioissa.