Edellisen kirjoituksen jälkeen sattui. Reilu viikko sitten lenkiltä palattuani jouduin toteamaan, että vasemmassa jalkapöydässä jo pitkin kesää oireillut vaiva oli äitynyt oikein kunnolla. Hieman isovarpaan yläpuolella on kesäkuulta asti tuntunut pieni, punoittava kyhmy tai turvotuksenkaltainen, joka on kihelmöinyt ikävästi aina hölkkäilyn jälkeen, mutta mennyt itsekseen ohi. En ole antanut asian häiritä.

Liekö vihdoin ottanut itseensä tuo patti, joka oli äkisti kasvanut isommaksi ja kipu oli sen mukainen. Lievittelin särkyä miten mökkiolosuhteissa kykenin, eli kylmähoidolla ja kipugeelillä sekä lepuutuksella. Kävelyä jalka sietää hyvin, mutten ole uskaltanut turhaan rasittaa sitä.

Tässä vaiheessa paranemisen merkkejä on jo havaittavissa. Toivon, ettei viikon löhöily (ja kookasta harmitusta lievittänyt grilliherkuilla mässäily....) ole pahemmin tuhonnut kuntoani. Tämän viikon aikana yritän taas päästä liikkeelle, mutta jollei juoksu onnistu, Masokistin Unelmalle osallistuminen on kai sitten puntaroitava uudelleen.