Puolimaratonin jälkimainingit laantuivat nopeasti. Ainoana väsymyksen merkkinä jäi naamataulua koristamaan pieni turvotus, joka ahkeralla nesteytyksellä katosi alkuviikon aikana. Tämä on minun kohdallani hellejuoksujen jälkeen aika tavallista, en tosin tiedä, onko se sinällään normaalia. Mitään kipuja tai särkyjä ei ilmaantunut, joten en osannut tuosta pienestä pöhöstä kovasti huolestuakaan.

Tiistaina oli Kissanristiäiset. Joukko Peräkylän Ponnistuksen kynnellekykenevää jäsenistöä kokoontui luokseni ja aloitimme illanvieton reippaalla ulkoilulla lähimaastoissa. Hiki tursusi pintaan juuri sopivasti saunomista ajatellen. Löylytysten jälkeen juhlaväki siirtyi pöydän antimien ääreen. Aterioinnin yhteydessä hoitui myös seuran kevätkokous, ja aika monta hyvää päätöstä saatiin vireille. Illan virallisen osuuden päätti kissa-aiheisten teosten kavalkadi, joista paras palkittiin minttusuklaalla. Voitokas teos oli kissa-teemaan sopiva nilkkaketju, jonka valmistuksessa oli ollut  ilmeisen keskeisessä asemassa lupaava nuori korutaiteilija. Kavalkadin toinen teos oli myös kerrassaan lupaava ja sisälsi illan teemaan sovitetun runon. Valinnan vaikeus oli siis melkoinen, mutta voittaja oli pakko nimetä. Alkuperäinen tarkoitus oli ollut järjestää äänestys asiasta, mutta tilanteiden vaihduttua nopeasti oli hieman oikaistava. Kiitokset kaikille kavalkadiin osallistuneille! Kiitokset myös upeasta muistoveistoksesta, jonka Peräkylän Ponnistus lahjoitti.

Viikon muu urheilu on ollut työmatkalenkkivetoista. Säät viilenivät sopivasti heti alkuviikosta ja hölkkäily on ollut todella miellyttävää. Säiden viileneminen helpottaa myös viikon toista urakkaa, johon sisältyy runsaasti uunin ja hellan ääressä ahkeroimista. Tämän rupeaman antimista nautitaan tulevana sunnuntaina. 

 

PS. Ikään kuin juhlan kunniaksi päivitin tuota linkkilistaani, joka oli monin osin vanhentunut ja/tai puutteellinen. Kiitokset tarkkaavaisille lukijoille!