Tässä taas nähtiin meikäläisen kyky noudattaa mitään ohjelmia ja etukäteissuunnitelmia. Aamulla oli niin hurjan kaunis keli, että vedin tossut jalkaan ja lähdin hölkäten töihin. Ei polkupyörän selässä pikakiitureita väistellessä saa samaa annosta keväistä Helsingin elämää sieraimiinsa kuin jalkaisin. Tunnin ja kymmenen minuuttia kesti tällä kertaa tuo lyhyin reitti. Jouduin seisoskelemaan liikennevaloissa muutamaan otteeseen, mutta ei se haittaa, jalat vaan tykkäävät tässä totutteluvaiheessa pienistä lepohetkistä.

Iltapäivällä jollain konstilla kotiin, saa nähdä. Illalla on salitreeniä ja haluan säästää vähän voimia sitä varten. Muutenkin mietin viikonloppuna, pitäisikö vähän säätää tuota sabluunaani. Jota en siis nähtävästi kykene lainkaan edes noudattamaan kun olen niin perso kirkkaille lenkkisäille.

Viikonloppu meni talkootöitä tehdessä ja lauantai-ilta turhankin myöhään naapurinrouvan kanssa maailmaa parantaessa brandypullon ääressä. Ja pitihän Euroviisujen pistelaskukin nähdä.  Voitto meni Norjaan, onnittelut ja terveiset sinne! Kivaa jengiä nuo norjalaiset. Sunnuntaina tyydyin pitkään ja rauhalliseen kävelyretkeen. Reilut pari tuntia meni kun Toukolaa kierrellen ja kaarrellen köpöttelin keskustaan. Sää oli kerta kaikkiaan jumalainen, lämmin ja aurinkoinen. Toukolan siirtolapuutarhassa ja sitä ympäröivässä puistossa oli paljon väkeä liikkeellä lenkkeilemässä, piknikeillä ja muuten vaan keväästä nauttimassa.

Tulevana perjantaina starttaa Bornholmissa Tanskassa 48 tunnin kisa. Siellä on mukana minullekin tuttuja juoksijoita. Jos asiat olisivat menneet toisin, olisin heidän mukanaan rataa kiertämässä. Mutta ei auta, joudun tyytymään kisaseurantaan netitse hapkido-tehotreenien ja Possumaisen kevätretken ohella. Toivotan mitä parhainta menestystä ja keveitä jalkoja kaikille teille, jotka Rönnessä starttaatte! Tulkaa ehjinä takaisin kotiin.