Näytti tuulevan ihan joka suunnasta, joten jatkoin töiden jälkeen postissa pistäydyttyäni matkaa suoraan kohti Kaivopuistoa. Hölköttelin rantaa pitkin vuoroin vasta- ja vuoroin myötätuuleen. Joskus on niin kovin erikoinen tämä Helsingin sää. Aurinko sentään paistoi täydeltä terältä.

Mielestäni köpöttelin aivan mahdottoman hidasta vauhtia, mutta olin kotona tismalleen tunnin ja neljänkymmenen minuutin kuluttua lähtöhetkestä.

No, kunto saa rauhassa tässä kevennellessä kasvaa. Huomenissa ajattelin huitaista aamulenkin töihin ja illalla on vuorossa kävelyä. Keskiviikkona saatan viedä lapsukaiset uimahalliin ja kirmata itsekin altaassa muutaman vedon. Torstain ja perjantain ohjelmista en vielä tiedä. Ehkä syljeskelen kattoon tai sitten en. Viikonloppuna on pihatalkoot ja sen lisäksi pojalla jalkapalloturnaus, eli kiirettä pitää.

Maha on epämääräisen tuntuinen vielä nytkin, pitkän levon jälkeen. Univajetta sain viikonlopun aikana jonkin verran korjatuksi ja helpottanee viikon mittaan kokonaan. Vatsa-asiat olisi tosiaankin syytä saada oikealle tolalle.