Viikot kuluvat ja lenkit etenevät, vaan eivät juuri pitene. Siihen kai on annetuissa olosuhteissa tyytyminen. 

Viikonloppuna koettiin lyhyt takatalvi pääkaupunkiseudulla, kun sunnuntaina taivaalta alkoi singota räntää lenkkeilijäpoloisten silmille. Muualla Suomessa samasta oli saatu nauttia jo aiemmin. Onneksi vanhan perimätiedon mukaan uusi lumi sulattaa pois vanhan lumen. 

Yhden hengen lenkkeilyhaasteeni on myös edennyt jo lähes puoliväliin. Huomenna on tuon taannoin asettamani 60 perättäisen lenkkeilypäivän putken 30. päivä. Muutama kävelylenkki tuohon mahtuu mukaan, mutta enimmäkseen olen edennyt jonkinlaisella juoksuntapaisella askeleella. On todettava, että kunto on tainnut hieman nousta ja vauhtireservi on niinikään tainnut kasvaa. Ideana tässä haasteessani on lyhyesti, että haasteen jokaisena päivänä teen vähintään tunnin (sauva)kävelylenkin tai puolen tunnin juoksulenkin. 

Reservinkasvatuspuuhissa olenkin viihtynyt niin hyvin, että jalkani uhkasivat jumiutua pahemman kerran loppuviikosta. Lauantaina kipaisin normaalien lauantaivelvollisuuksien päälle vielä loppua kohti reipastuvalla vauhdilla Malmin lenkin, jolla on pituutta n. 15-16 km. Pakko myöntää, ettei ollut ihan herkkua alusta loppuun asti raahata ratapölkkyjä perässään. Mutta: kuten niin monesti aiemminkin, lauantai-illan maittava piffiateria palautti voimat suorastaan taianomaisella teholla.  Palautusruokien tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Sunnuntain saunalenkille lähdinkin aivan tuoreentuntuisilla jaloilla. Hyvä ruoka menee suoraan muskeleihin, niin se vain on. Jos jollekulle ei piffi maita, hyviä proteiinin lähteitä on muitakin. Siitä vain keittokirjoja selailemaan.

Kesää kohti olen ajatellut lisätä lenkkien määrää niin, että lopulta viikkoon mahtuisi 3 - 4 tuplalenkkipäivää. Avasin tilin jo viime viikolla ja tällä viikolla suunnitelmissa on hölkkäillä aamu- ja iltalenkit ainakin kahtena päivänä. Tosin aamulenkit saatan toistaiseksi joko kokonaan tai osittain myös kävellä, mikäli yleinen olo ja sää niin vaativat. Yöpakkasten jälkeen tietyt väylät voivat yhä olla paksun jään peitossa.