Norjaan lähtöön on enää kolme päivää.

Kisajärjestäjiltä on tullut monenlaista viestiä näin etukäteen. On tiedotettu yksityiskohdista liittyen muonitukseen, huoltoon ja rataan, peräti kuvien kera. Pysäköintiohjeita ja majoitusneuvoja on myös tullut, ja viimeisimpänä kysyttiin jopa, onko olemassa jotain tiettyä musiikkia, mitä haluttaisiin soitettavan kisan aikana. Norjalaiset osaavat totisesti saada kisailijat tuntemaan itsensä tervetulleiksi! Esitin siksi siekailematta pyynnön Maamme-laulun soittamisesta kisan aikana, mikäli tuota kappaletta on enää tällä varoitusajalla mahdollista löytää. Uhalla, että joutuvat muutoin kuuntelemaan meidän lauluamme! Juostaanhan kisa Suomen itsenäisyyspäivänä. Lisäksi on organisoitava jostain Suomen liput huoltopistettä juhlistamaan. Kynttilöiden polttaminen ei liene sallittua, mutta yritämme luoda sitäkin enemmän säihkettä silmiimme sitten.

Pakkauspuuhissa en ole vielä päässyt edes alkuun, mutta suunnitelmia on monenlaisia. Accuweather lupailee lauantaista sunnuntaiaamuun lumisadetta ja pikkupakkasta, paitsi että sunnuntain aamupuolella pitäisi seljetä. En tiedä miten luotettava tuo ennustus on, mutta joka tapauksessa pakkaan talvivarusteet mukaan. Ostin uudet talvitrikootkin ihan kisaa varten.

Kaappimaratoonari hiljenee nyt kisavarustelupuuhiinsa. Myös epävarmuutta tuottava lonkka/reisi saa tuta tehohoitokuurinsa viimeiset toimenpiteet lähipäivinä.

Toivotan kaikille lukijoille sekä kanssajuoksijoille oikein hienoja itsenäisyyspäiväpyhiä! Ja tsemppiä kisaan teille, jotka Bislettissä kerallani ahkeroitte!

Kisaraporttia seuraa aikanaan.