Lauantaista muodostui siivouspäivä, mikä todella tuli tarpeeseen. Perusteellista kevätsiivousta tuuletuksineen jne ei lankalauantain kelissä pystynyt tekemään, mutta hyvän perusputsauksen ainakin. 

Sunnuntaina nukuin taas myöhään. Aamiainen oli turhan tukeva, joten jouduin sulattelemaan sitä vielä pikkunokosten ajan, ennen kuin noin yhden maissa pääsin lähtemään matkaan. Sää ei ollut juuri lauantaista parantunut, mutta juostessa ei pienestä tihkusateesta ja sumuisuudesta ole ennenkään ollut haittaa. Suuntasin hissukseen kohti Metsälää ja Veturitietä. Hartwallin kohdalla emmin hetken, kääntyisinkö Haagan vai Pasilan suuntaan - Pasila voitti. Ajatus oli kenties käydä tutkimassa Seurasaaren seutua, mutten viitsinyt ottaa riskiä, että joudun taas rämpimään sohjoisia ja jäisiä teitä pitkin. Olen saanut tämän talven osalta tarpeekseni rämpimisestä. Aikanaan tuo pulma poistuu itsestään, parin viikon kuluessa. 

Mechelininkatu ei ollut huono valinta siksikään, että liikennettä oli vähänlaisesti ja ilmanala pysyi kohtalaisen raikkaana aina Kaivopuistoon asti. Sieltä hölköttelin Pohjoisrannan ja Sörnäisten kautta Mäkelänkatua Käpylään ja kotiin. Hieman vajaat kolme  tuntia kului pääsiäissunnuntain lenkkiin. Vauhtia nostin tasaisesti loppua kohden. Sauna lämmitti mukavasti tihkusateen jälkeen ja nälkä lähti kunnon lohiaterialla. 

Toisen pääsiäispäivän lenkki kutistui perhevelvollisuuksien takia nopeaksi T0:ksi ennen päivällistä, mutta ei haittaa, alkaneella viikolla tulee lisää tilaisuuksia juosta pitkään. Pääsiäisen lenkkejä kertyi yhteensä reilut 80 kilometriä, aikaa kului noin yhdeksän ja puoli tuntia.