Maanantain kevyestä liikunnasta jäi kova tekemisen tarve, jota tiistain salitreeneissä sain sitten toteuttaa oikein urakalla. Kuntonyrkkeilysession jälkeen jäin nimittäin vielä rehkimään voimacircuit-treeneihin kolmeksi vartiksi.

Nyrkkeilyharjoittelu oli lyöntipainotteista. Mättäminen keskeytyi vain pariin otteeseen selkä- ja vatsalihasliikkeiden tekemisen ajaksi. Olimme pienessä salissa sekä säkkien että kaverin hanskojen kimpussa. Kuten aina, tarkoitus ei ollut ainakaan kaverin hanskoja takoa veren maku suussa, mutta silti jo noin vartin treenin jälkeen hiki virtasi. Säkeille päästyä sykekin kohosi sopivasti. Väkeä oli paikalla runsaasti, mutta sopu teki tilaa.

Erityisesti miesväki katosi jonnekin, kun oli aika aloittaa päivän toinen treeni eli voimaharjoittelu. Opettaja rakensi kuusi treenipistettä, joissa harjoitettiin eri lihasalueita:  käsivarsille pikkupuntti/kahvakuulaveivausta, etureisille oli puntinnostoa, takareisiä pumpattiin jumppapallon avulla, ylävartalolle puntin kiertoa pään ympäri, välillä hypeltiin ja tavoiteltiin kattopalkkeja ja lopuksi vielä treenattiin vatsalihaksia voimapyörän tai hoovereiden avulla. En laskenut montako kertaa koko kierros mentiin läpi, mutta puoli minuuttia oli aikaa per piste, eli kierrokseen kului aina kolme minuuttia.

Tänään on vuorossa taas lenkkeilyä, en vain tiedä miten, milloin ja missä. Työmatkat hoituvat bussin kyydissä.