Lomalle lähtö on aina yhtä suuri koettelemus.

Aikeeni oli tänään juosta sama lenkki kuin toissapäivänä. Ryhdyin heti töistä kotiuduttuani puuhailemaan ankarasti, pakkailemaan, järjestelemään ja siivoilemaan, mutta siitä huolimatta aikaa kului näin paljon. En enää viitsi lähteä juoksemaan, koska huomenna on kiivas työpäivä ja tarvitsen yöuneni. Ei tämä onneksi maailmaa kaada.

Päivän hyvä uutinen on se, että ilmoittauduin tänään Maskun maratonille. Suunnitelmissa on yrittää tuplamaratonia huhtikuun puolivälissä, kun tuota Maskun juoksua edeltävänä päivänä juostaan kevään viimeinen Hassen hölkkämaratooni. Tuplamaraton olkoon sitten viimeinen rankka treeni ennen varsinaista tavoitettani, joka on Ponnenjärvi non-stop, 24 tunnin juoksu. Kisa järjestetään Töysässä 18.- 19. toukokuuta. Kisaa edeltää noin viiden viikon laskeutuminen keventelyineen ynnä muine herkistelyineen vai miksikä niitä kutsutaankaan.

Tästä tavoitteesta on tiedossa lisää asiaa hieman myöhemmin. Ensi viikon olen lomailemassa enkä päivitä blogiani. Huomenissa yritän vielä ehtiä jonkun juoksuntapaisen suorituksen tekemään.