Kuten jotkut lukijoista ovat jo huomanneet, Kaappimaratoonari kirjoittelee edesottamuksistaan nyt uudenlaista taustaa vasten.

Pohjan valitsin Koon sivupohjablogin valikoimista. Minua miellytti pohjan rauhallinen ja todellakin, Sylvi, ehkä hieman askeettinen tunnelma. Vihertävät, luonnonkivistä muistuttavat värit luovat lisäksi eräänlaista jatkuvuuden tunnetta. Kulkijan askel hiekalla on kevyt - samaan pyrin itse. Paljaat jalat kertovat tekemisen ja olemisen vapaudesta. Käytännön seikoista mainittakoon, että uskoisin tuon fontin olevan useimmista helposti luettava.

Eilen puuhailu raikkaassa ulkoilmassa voitti kuntonyrkkeilysalin kutsun. Totesin, että pihallani lojuva aines oli sopivan kuivassa tilassa haravointia varten. Viikon loppupuolella on luvassa taas sateita, eikä märkää maata ole tiettävästi kovin helppoa haravoida. Lähes kolme tuntia kului vauhdikkaasti hyvässä seurassa. Kiitokset vain rakkaalle esikoispojalle ahkerasta avunannosta.

Ja vielä on lisättävä eräs asia: menköön kevään kunniaksi tämäkin... eli en juurikaan seuraa jääkiekkoilua, mutta iloisena otin vastaan tiedon, että tämän vuoden Suomen mestaruus meni kaiketi ensimmäistä kertaa Jyväskylään! Onnittelut kaikille, joita asia koskettaa! Jostain syystä tuli minullekin toispaikkakuntalaiselle hyvä mieli, kun tuota vanhaa opiskelukaupunkiani, jossa varmaan tänä päivänä asuisin, jollei tutkaimeni olisi jo ehtinyt kuljettaa minua toisaalle, kohtasi tällainen hieno onnistuminen ja kunnia.