Eilen torstaina oli taas kivan topakka urheilupäivä. Työmatkat hoituivat juosten molempiin suuntiin, ja tällä kertaa pistinkin tossua tossun eteen vähän tavallista reippaammin ihan vain siitä ilosta, että lumesta ja jäästä paljaita osuuksia alkaa olla yhä enemmän noiden reittieni varrella. Esimerkiksi Mäkitorpantie-Mäkelänkatu-Pasila-Eläintarha-Töölönlahti-Kamppi -reitti kulkee jo varsin hyvin. 

Illalla tuli melkoinen kiire kuntonyrkkeilyyn, joten vaihdoin vain nopeasti pienen peseytymisen jälkeen toiset treenivaatteet ja säntäsin bussiin. Tunti kului tekniikkaharjoitusten parissa. Jostain syystä väkeä oli tavallista vähemmän paikalla joten liikkumisellekin oli mukavasti tilaa. Lopuksi teimme kuntopiiriä. 

Tänään katselen runsaasti paljasta asfalttia toisella reitillä: Kamppi-Mechelin-Nordenskiöld-Pasila-Hartwall-Hakamäentie-Mäkitorpantie-Koti, joka on siis aamun reitti käänteiseen suuntaan. Tänään vauhti saa olla vähän rauhallisempi kuin eilen, vaikka tasainen ja karhea pinta suorastaan houkuttelee spurttailemaan. Ehkä iltapäivällä loppumatkasta kirittelen Pasilan mäkiä vähän reippaammin, saa nähdä mikä on fiilis.