Meno maistui hyvältä tänään. Jalat ja muukin kroppa ovat täysin palautuneet edellisestä treenijaksosta. Kyllä lepo tekee ihmeitä toisinaan.

Lähdin töiden jälkeen juoksemaan tuttua T0-reittiä (joka on siis osittain sama kuin tammikuun kotirataultran reitti). Jalassa olivat upouudet Nimbukset (Gel VIII). Ajattelin ottaa uusien kenkien sisäänajomielessä lenkin ihan rauhallisesti, mutta niin tutuilta tuntuivat Nimbukset, että annoin mennä ihan tunteen mukaan. Tietenkin unohdin käynnistää kellon.

Köpöttelin Bassoradion tahdissa. Sinne on väsätty urheiluaiheinen teemaohjelma! Jännää. Kaksi nuorukaista turisi viimeaikaisista urheilutapahtumista, viikonloppunahan suomalaisilla oli menestystä monissa lajeissa, ja väliin soitettiin rankkaa rappia. Kaikella kunnioituksella nuorukaisten toimittajantaitoja kohtaan: musiikkiosuudet olivat ohjelman parasta antia. Mutta kehittymisen varaa pitää nuorella radioasemalla toki olla. Saa nähdä mitä huomenna on ohjelmassa.

Ehkä vajaan tunnin hölköttelyn jälkeen olin kotona. Tein vielä eteisesssä oikein ajan kanssa tehokkaat venyttelyt ja vatsa- ja kylkilihasharjoitukset.