Tänään se alkaa. Eli kesäkuun ajan jokaisena päivänä on hilattava itsensä lenkille vähintään 15 minuutin ajaksi. Tänä iltana astun putken päästä sisään ja toivottavasti kuun lopussa on tasan 30 peräkkäistä lenkkipäivää takana.

Sain projektiin mukaan kumppaninkin! Pantse on ystävällisesti ja reippaasti lupautunut kokeilemaan kanssani sitkeytensä rajoja ja aikoo niinikään aloittaa kesäkuun mittaisen tehotreenin. Kyllä me onnistutaan Pantse! Heinäkuulla on kunto kasvanut kohisten ja treenit kohti syksyn kisoja hyvällä mallilla. Malttia on tässä vaiheessa vielä oltava mukana, etteivät vammat iske, mutta toivotaan, että saamme tervein jaloin ja iloisin mielin käydä koettelemuksen läpi.

Ja mukaan mahtuu tietenkin. Tarkoitus on raportoida esim blogissa tai muussa julkisessa harjoituspäiväkirjassa jokaisesta lenkistä tavalla taikka toisella, myös jälkikäteen, mikäli nettiyhteyksien äärellä ei aina pääse treenaamaan.

Tästä se lähtee!

Lisäys: Mukaan on saatu myös vahvistus Hämeestä, eli Hämeen hitain on päättänyt koetella voimiaan kanssamme. Ja lisääkin innokkaita kuuluu olevan.