Salossa juostiin hienoja tuloksia lauantain ja sunnuntain välisenä yönä maailman toiseksi vanhimmassa 100 kilometrin juoksutapahtumassa sekä yömaratonilla. Kisa järjestettiin jo 38. kertaa, ja järjestäjänä toimi ultrajuoksuseura Endurance. Kisan olennaisin kulku on kuvattu niin hienosti seuran kotisivuilla, että lainaan sen tässä:

"Miesten 100 km juoksun voitti Jari Tomppo ajalla 8:13:18, jolle toiseksi sijoittunut M50 sarjan voittaja Tapio Talvitie hävisi reilut 15 minuuttia. Kolmantena ehti maaliin Mikael Feldt ajalla 9:22:08. Sarjan M60 voitti Antero Ignatius ajalla 10:30:56.

Naisten 100 km juoksussa Sari Mäkinen ja Satu Ovaskainen juoksivat koko kisan ajan alle minuutin etäisyydellä toisistaan, ja osa yleisöstä odotti näkevänsä raivoisan loppusuorakamppailun voitosta. Sellaista ei kuitenkaan nähty, kun Sari ja Satu ylittivät maalilinjan sopuisasti käsi kädessä, jaettu voittoaika oli erinomainen 9:47:23. Kolmanneksi naisten sarjassa juoksi Ritva Vallivaara-Pasto ajalla 10:06:39, ja sarjan N50 voitti Helena Aronen ajalla 11:01:39."

Onnittelut voittajille, erityisesti naisten sarjan kahdelle upealle ykköstilan haltijalle! Maalilinjan ylittäminen yhdessä hyvän kisakumppanin kanssa oli todellista urheiluhenkeä osoittava teko, josta välittyy  ultrajuoksun henki parhaimmillaan. Onnittelut myös kaikille muille maaliin selviytyneille, ja lämpimät lohdutuksen halaukset juoksijoille, jotka joutuivat tällä kertaa jättämään kisan kesken. Lajiin kuuluvat nuo odottamattomat tekijät ja vaikeudet, joista seuraa toisinaan pettymys, mutta kunhan tästä on selvitty, ei kun uutta juoksua miettimään. Paras tapa toipua on juosta uusi juoksu.