Uuras venyttely ja verryttely, hölskyttely ja huljuttelu ovat auttaneet. Niska on edelleen hauraassa tilassa aina takaraivosta kaulan ja hartioiden liitoskohtaan asti, mutta muutoin ylävartalossa on tapahtunut kehitystä. Pää kääntyy jo niin hyvin, että saan nenän hartian tasalle vasemmalla puolella, oikea on jäykempi. Olen välttänyt kaikenlaista turhaa rasitusta tuolla alueella.

Eilen juoksentelin rantareittiä pitkin kotiin ja hengitys kulki lähes normaalisti. Ainoastaan ylämäissä tuntui ahdistusta rintakehässä ja voimattomuutta käsivarsissa, tasaisella juoksu sujui entiseen malliin. Vauhti on pudonnut siitä mihin sain sen parhaimmillaan hilattua alkukesästä, mutta asialle ei enää mahda mitään. Toiveita on, että mikäli vertyminen etenee tätä vauhtia, minulla on mahdollisuus päästä maaliin Masokistin Unelmalla.

Aamulenkki töihin sujui myös, yritin loppupuolella tavoitella reippaampaa menoa, eikä aikaa kulunutkaan normisuoritukseen verrattuna kuin minuutin enemmän. Tosin liikennevalojen suhteen minulla oli epätavallisen paljon tuuria matkassa tänään. Iltapäivällä hölkkäilen kotiin, toivottavasti reissu sujuu taas piirun verran paremmin.