Tänään oli uintia. Uimme vapaauintia ja teimme potkuharjoituksia. Ihan mukavaa vaihteeksi, vaikka tekniikkaharjoitukset tuntuvatkin edelleen tarpeellisilta.

Päivän aihe oli uintiasento, eli vartalo suorana ja peppu pinnassa. Jälkimmäinen on minulle tavattoman vaikeata, koska en osaa kääntää päätä oikealla tavalla sivulle haukatessani ilmaa, vaan nostan liian usein päätäni ylöspäin ja silloin aina nousen pystympään asentoon. Jotain vikaa on myös siinä, kuinka kannatan rintakehääni (opettaja huomasi tämän). Myös potkutekniikassani on korjaamisen varaa. Hassua sinänsä, mielestäni osaan tuon potkun, mutta kun siihen pitää liittää käsityöskentely ja kaikki muu, homma hajoaa. Ehkä en kaiken lisäksi osaa pitää vartaloani riittävän suorana. Harjoittelimme potkuja myös selällämme siten, että lauta oli vatsan päällä. Se sujui oikein hyvin, kun vain muistin pitää laudan navassa kiinni.

Torstaina on kurssin viimeinen kerta. Ei tämä aivan hyödytöntä ole ollut, jotain on varmasti jäänyt takaraivoon - jos ei tajuntaan niin alitajuntaan sitten. Pitänee vain säännöllisesti käydä harjoittelemassa hallilla talven aikana. Uintihan kehittää hapenottokykyä ja siinä minulla onkin paljon kehittymisen varaa. Ja nuo potkuharjoitukset käyvät varmasti myös voimatreenistä. Ja vaihteluhan virkistää joka tapauksesssa. Ja lapsetkin tykkäävät.