Taivas oli lenkille lähdön aikaan harmaa ja synkeä, mutta ei satanut. Lämpömittari näytti 17 astetta, joten pukeuduin polvipituisiin trikoisiin ja juoksupaitaan ja lähdin menemään kohti Malmia.

Lenkkikaverin kanssa oli sovittu, että hölköttelisimme Malmille, jossa kohtaisimme vielä yhden lenkkikaverin. Kiertäisimme kentän kertaalleen ja hölköttelisimme takaisin kotiin.

Suunnitelma oli kaikessa yksinkertaisuudessaan helppo toteuttaa.

Juoksimme rauhallista lörpöttelyvauhtia ja vaihdoimme kuulumisia vilkkaasti. Olimme kukin olleet mukana erilaisissa juoksutapahtumissa joten kerrottavaa riitti. Lentokoneita pörräsi mielestäni erityisen paljon, ehkä kesän tulo on vilkastuttanut Malmin kentän liikennettä. Juoksijoita oli myös liikkeellä runsaasti.

Kun olimme kotimatkan puolivälin tienoilla, alkoi sataa. Ensin vain pientä tihkua, joka pian kuitenkin yltyi rankkasateeksi. Oli pakko lisätä vauhtia, vaikka ei se enää meitä kenkien kastumiselta säästänyt. Tulipa kuitenkin ihan mukava reipas osuus tämän päivän lenkkiin. Aikaa ulkoiluun kului kokonaisuudessaan parisen tuntia.