Oli tarkoitus ampaista matkaan heti aamutuimaan, mutta erinäisten käänteiden seurauksena lähtö viivästyi yli puolenpäivän. Toisaalta ihan kiva, silloin tulee Groovelta toivekonsertti.

Eilisillan kipittelyt tuntuivat kumma kyllä jaloissa. Mieli oli hiukan matala, lenkkiin keskittyminen oli mennyt pieleen aamun aikataulujen venymisen ja tylsien odottelujen aikana. Lähdin siis rohkean reippaalla askelella matkaan. Ensimmäiset kolme kilometriä huruuttelin hyvää vauhtia, yli 150:n sykkeellä, sitten rauhoitin tahtia. Laskin sykkeen 140:n alapuolelle ja siellä se sitten kiltisti pysytteli. Huruuttelu lienee kuitenkin jonkin verran nostanut tuota keskisykettä.

Otin ihan poikkeusreitin, koska olen suoraan sanoen kyllästynyt noihin entisiin. Helmikuun kotiradalla kuitenkin kierrän taas samoja ratoja koska ne on aika hyvin mitattu.

Sää oli vallan loistava. En kaivannut edes auringonpaistetta, muutenkin oli kirkkautta ilmassa. Suuntasin ensin Paloheinään, sieltä pellon poikki Haltialaan, Tammiston markettien ohitse Tapanilaan ja sieltä Pukinmäenkaaren kautta kotiin. Tapanilan tutuilla teillä otin taas vähän vauhtia, jotenkin alkoi puuduttaa. Se piristi ja hölkkäsin hyvillä mielin ja rauhallisesti kotiin. Pituutta lenkille kertyi ehkä 18 - 19 kilometriä, tarkemmin en osaa sanoa. Ajan ja vauhdin perusteella varmaan suht sinnepäin. Taukoja en pitänyt, pysähdyin kaksi kertaa liikennevaloihin noin puoleksi minuutiksi.

Keräsin tuohon oheiseen laatikkoon vähän kilometrimääriä kuukausittain. Näyttävät nousseen aika radikaalisti, mutta tulosta vääristää marraskuun pitkä sairasloma ja toisaalta tammikuun kotirataultra.

Ja nyt blinejä paistamaan. On tässä jo ansaittu vähän herkkuja. Aion ottaa myös snapsin.

Viikon kilsat: 55,6

 

11.2.2006

exe.time: 2.02/ n. 18 - 19 km

ave: 144

kcal/fat: 878/45