Laivaristeilyn herkuttelut ja valvomiset tuntuivat tänä aamuna kropassa kun hölköttelin töihin. Enpä siksi viitsinyt hötkyillä, vaan lähdin ihan rauhaksiin kävellen liikkeelle ja vähitellen lisäsin vauhtia. Sää oli viileä ja sateeton. Iltapäivällä sama lenkki takaisinpäin. LISÄYS: juoksinkin kotiin pidempää reittiä Kaivopuiston kautta, eli rankaisua viikonlopun turmeltuneiden elämäntapojen johdosta kertyi yhteensä 25 km.

Viime viikolla ehdin kaikenmoisten kiireiden takia tehdä aamu- ja iltajuoksut vain kolmena päivänä. Kilometrejä ei kertynyt kuin kuutisenkymmentä, mutta yritin juosta hieman tavallista vauhdikkaammin. Kun kroppa on tottunut rauhalliseen, tosin pitkäkestoiseen menoon, vaatimatonkin kiihdyttely tuntuu jonkin verran sekä jaloissa että muuten. Tai sitten totuttelu kahden päivätreenin systeemiin vaati veronsa. Ja ehkä edellisten viikkojen juoksutkin vaikuttavat.

Tällä viikolla saan todennäköisesti aikaiseksi ainakin kaksi edestakaista työmatkajuoksua, muut lenkit siirtyvät iltaan. Pääsiäispyhien juoksut ovat vielä vähän epäselvät, mutta ainakin yhden pidemmän jolkotuksen yritän mahduttaa lampaanpaistien ja kahvikekkereiden lomaan. Treeniohjelmani on muutenkin varsin rikkonainen maalis-huhtikuun vaihteeseen saakka, kun heti pääsiäisen jälkeen suuntaamme perheen kanssa Kanarialle.