Eilisen eli keskiviikon juoksuiksi sai luvan riittää aamukymppi töihin, kun iltapäivä ja ilta sujuivat kauppa-asioita hoitaessa ja ruokaa kokkaillessa.  Valmistin melkein kilon jauhelihaa spagettikastikkeeksi ja lisäksi muhitin uunissa muhkean karjalanpaistin. Jaksaa koko perhe taas urheilla - ja ehtii, kun ruokaa on valmiina pariksi päiväksi eteenpäin.

Tiistain treeni tuntui todella niin hyvältä, että tein samanmoisen setin myös tänään. 

Tänä aamuna siis pakkasin nyrkkeilykamppeet reppuun, juoksukamppeet olivat jo töissä valmiina. Puoli viiden kieppeissä starttasin kohti Meilahtea ja sen jälkeen kiertelin ja kaartelin Hakamäentien kiemurat ja kiipesin Metsälän mäet. Aikaa kului tunti ja vartti repun kanssa. Liikennevalojen suhteen oli vähän epäonnea, kun jouduin melko lailla seisoskelemaan risteyksissä. Punaisia päin kun ei ruuhka-aikana parane juosta. Toinen ikävä puoli oli tänään mielestäni poikkeuksellisen pölyinen ilma, tai sitten kevään siitepölyt ovat alkaneet tuottaa ongelmia. Lepän siitepölyä on kuulemma havaittu ajoittain jo varsin suuriakin määriä viime päivinä, kun tuulet ovat tuprautelleet sitä Keski-Euroopasta. 

Salilla oli väistöpainotteinen ohjelma. Harjoittelimme sivuttaisliikehdintää, mikä tuntui mukavasti jaloissa. Taas kerran realisoitui vanha viisaus, että nyrkkeilyottelun voittaa se vahvajalkaisempi. Lisäksi tehtiin parityöskentelynä nopeatempoisia sparrausharjoituksia, joissa toinen näytti hanskaa ja toinen iski nopean väistelyn ja liikehdinnän lomassa, kuitenkin siten, että tekniikka pysyi kasassa. Säkeille emme tällä kertaa menneet. Treenin jälkeen vedin nopeasti trikoot jalkaan ja hölköttelin samoilla lämmöillä Koskelantien kautta kotiin. 

Tasan kolme tuntia kertyi tällekin päivälle sopivan tehokasta liikuntaa. Huomenna työmatkajuoksentelua fiilisten mukaan ja lauantaina rauhallinen pitkis. Tulinpa myös ilmoittautuneeksi Hiekkaharjun kuuden tunnin juoksuun.