Tiistai-illan kuntonyrkkeilyssä oli hauskaa, ja todella lämmin tunnelma, kuten ounastelinkin. Ryhmä oli kasvanut sitten viime kevään, paikalle saapui varovaisen arvion mukaan parikymmentä kuntonyrkkeilijää. Siispä opettajat päätyivät jakamaan salit siten, että pienet taekwondoinit menivät pieneen saliin, kun taas isot aikuiset hanskoineen valtasivat suuren salin. Säkit jäivät pieneen saliin, mutta treenasimme sen takia vain tekniikkaa. Hiki tuli siinäkin, vaikka vain kevyesti napauttelimme iskuja kaverin hanskoihin. Lopuksi vielä vähän lihaskuntoa, selkä- ja vatsalihaksia ja kevyet venyttelyt. Kausi on vielä aluillaan, eikä turhaan repimiseen ole aihetta.

Eilen keskiviikkona jätin pyörän aamulla kotiin ja toin ison laukullisen vaihtovaatetta työpaikalle. Iltapäivällä raahasin vastaavasti täydet ostoskassit ruokaa perheelle, jotta torstain kuntonyrkkeilyyn lähtö sujuisi jouhevasti. Illalla kokkasin ison padallisen tomaatti-jauhelihakastiketta spagetin kanssa nautittavaksi, jonka jälkeen vedin lenkkikamppeet ylleni ja lähdin lähimetsään kiertämään rataa.

Juoksu tuntui aluksi hieman tukkoiselta. Sää oli lämmin ja painostava (enteili viimeöistä ukkosmyrskyä ja kaatosadetta), joten olin pukeutunut hihattomaan paitaan. Siitä ja kevyestä vauhdista huolimatta hikoilin kuin hirvi. Ensimmäisen kierroksen jälkeen meno koheni, ja hölköttelin musiikkia kuunnellen reilun tunnin verran. Kierroksista en tiedä, sekosin laskuissa jossain vaiheessa. Tavallisesti ehdin tunnin aikana 5-6 kierrosta. Sitten oli aika lopettaa, kun nyt tässä yritetään olla niiiiin järkeviä. Helppovauhtinen juoksu kumpuilevalla tiellä ei tuntunut yhtään miltään lonkassa, mutta uhmaan kohtaloani sitten toiste.

Kuuntelin muuten Radio Helsinkiä, jonka "löysin" vasta muutama viikko sitten. Voin todella lämpimästi suositella pääkaupunkiseudulla lenkkeileville. Musiikkitarjonta on laajakirjoista, ei mitään äänitapettia, eikä suurin osa ohjelma-ajasta ole pelkkiä mölyisiä mainosputkia tai tyhjänpäiväistä jaarittelua. Eilen oli ohjelmassa ilmeisesti (en päässyt mukaan ihan alusta asti) ruotsalaisperäistä reggaemusiikkia. Edellisen cruising-illan aikana soitettiin 50-luvun rockia.

Tänään on työmatkapyöräilyä ja illalla kuntonyrkkeilyä. Ensi tiistaina taidan jäädä vielä voimacircuit-tunnille, joka on heti kuntonyrkkeilyn jälkeen.