Tästä päivästä lähtien elokuun puoliväliin asti Kaappimaratoonarin viikko-ohjelmaan kuuluu siis viisi lenkkiä. Viikon viides lenkki onkin järjestysluvultaan toinen, mutta mikäpä tässä blogissa olisi ennenkään pysynyt järjestyksessä. Kaappimaratoonari on, kuten niin monet kaltaisensa, oikeasti elävä ihminen ja muutoksille altis. Niinpä myös lenkkeilyohjelmassa ovat pienet vaihtelut tarpeen. Poistin tuon oikealla laatikossa olleen harjoitusohjelmani. Se on jo auttamattomasti vanhentunut. Uuden teen vasta kun tämä poikkeuksellinen tilanne on päättynyt.

Viikon viides, ts. toinen lenkki, oli T0, eli pituudeltaan se oli noin kymmenen kilometriä. Laadultaan se oli palauttava, verryttelynomainen hölköttely reippaan musiikin tahdissa. Kiersin reitin vastapäivään koska tuuli tuntui navakalta mutta koska Suomen kesäsää on vähintään yhtä oikukas kuin Kaappimaratoonarin harjoitusohjelma, ei suunnalla tuntunut olevan mitään väliä. Tuuli oli jatkuvasti vastainen.

Kesäolosuhteissa polvipituiset trikoot ovat aivan liikaa. Nämä toisiksi uusimmat, Budget Sportista ostamani ovat viileällä säällä parhaimmillaan. Tai sitten olen jo ehtinyt tottua pikkumustiini ja niiden suomaan vapauden ja ilmavuuden tunteeseen.

27.6.2006

exe.time: 1.02/T0