Viime päivityksen jälkeen olen ennättänyt baanalle kaksi kertaa juosten. Kumpikin lenkki on sujunut melkoisen hyvin ja vain vähin tahroin. 

Perjantaina lenkkeilin töistä salille radanvartta pitkin ja tein ylämäissä pari spurttiakin. Tunti kuntonyrkkeilyä päälle viimeisteli viikon urheilut. Lauantaiksi oli budjetoitu ostosten tekoa niin kukkaron kuin ajankäytön puolesta. Erään keskustan suuren urheilukaupan juoksuasutarjous oli ohittamaton. Lisäksi hankin muutamia kesäisiä vaatekappaleita ajatellen pian alkavaa talvilomaa, johon sisältyy mm. pari päivää keväisessä Keski-Euroopassa. Siellä on viime aikoina mitattu varsin mukavia lämpötiloja nimittäin. 

Maanantain alkuilta kului kentän laidalla, jonka jälkeen sain odotella juoksulupaa niin pitkään kuin kananuggetit suvaitsivat laskeutua. Lähdin vasta pimeän tultua kohti Tapanilaa ja T-lenkkejä, joiden avarat maisemat näyttivät tuoreilta ja virkistäviltä viimeaikaisten ruuhkassa rehjustamisten jälkeen. Ilma oli raikas, mutta silti noin puolen tunnin hölköttelyn jälkeen sain taas käteni punaisiksi. Onneksi olin varautunut (kuten nähtävästi joudun jatkossakin tekemään) ja tukin vuotavan sieraimen paperinpalasella. Juoksu saattoi jatkua, ja syvänsinistä iltataivasta ja kevään viimeisten tähtien tuiketta ihaillen jolkottelin loppujen lopuksi varsin joutuisasti kotiin. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna juoksu tuntui suhteellisen helpolta. Tai eihän se mitään oikeata juoksua ollut...

Tiistaiksi olin kaavaillut todellista urheilupäivää. Aloittaisin heti aamusta jatkamalla edellisillan lenkkiä kotoa  töihin asti ja viimeistelisin urakan tuplatreenillä nyrkkeilysalilla. Aamulla konkkanokka tuntui sen verran aralta, että päätin kuitenkin antaa sen levätä. Kuntonyrkkeily ja voimatreeni saivat riittää. Tänään on sitten taas vuorossa lenkkeilyä jossain muodossa. Huomenna alkaa talviloma, joka siis vietetään osittain reissun päällä. Jonkin verran jolkottelua yritän mahduttaa sekaan.

Toivotan oikein leppoisia ja lämpöisiä pääsiäispyhiä kaikille lukijoille ja juoksutovereille!