Kiersin lähes saman lenkin kuin maanantaina. Kahdesta syystä:

Ensinnäkin nähdäkseni ja samalla kai todistaakseni sekä itselleni että joillekuille muille että pystyn juoksemaan pk-vauhtia. Tämä toteutui. Käytin matkaan aikaa 1 tunnin 50 minuuttia, vaikka jätin MasU:n kierroksen pois. Edelliseen vastaavaan lenkkiinhän käytin aikaa 1.53. Eli aika paljon hitaammin etenin. Vielä kun tuon reitin pituuden saisin selvitetyksi niin km-vauhtejakin voisi vertailla.

Lisäys: mittasin nuo lenkit http://kartta.hel.fi/ulkoilukartta/start.asp Maanantain lenkin kilometrivauhti oli n. 6.50 min/km, ja tämän keskiviikon taas n. 7.30 min/km.

Toisekseen tämä lenkki on vain niin mahdottoman mukava juosta. Siinä on juuri sopivasti vaihtelua ja se on täsmälleen sopivan mittainen peruslenkki, jota voi juosta eri vauhdeilla tarpeen mukaan.

Jaloissani tunsin kyllä että olin jo kolmantena peräkkäisenä päivänä juoksemassa. Tai sitten nämä uudet, sukupolvea nuoremmat Nimbukset eivät ole aivan vielä tekeytyneet. Ne ovat lisäksi minusta hivenen painavammat kuin edeltäjänsä, lesti on leveämpi ainakin. Olenkohan nyt tullut ostaneeksi liian isot juoksukengät.... noiden varpaiden on kuitenkin mahduttava mukaan. No, joka tapauksessa loppumatkasta huomasin ajattelevani että loppuisi jo tämäkin retki. Musapuolikaan ei sataprosenttisesti rimmannut päivän tunnelmiin. Sää oli sentään hieno, lämmin ja aurinkoinen. Juotavaa olisi taas saanut olla mukana, mutku isot pojat sanoo ettei kannata kehoansa totuttaa alvariinsa vettä litkimään.

Viikonlopun ryppään jolkottelen Cumuluksilla.

28.6.2006

exe.time: 1.50/14,6 km