Onko mitään hauskempaa kuin itselleen sopivan diagnoosin etsintä internetistä! Olisin jokaisen lääkärin todellinen unelma-asiakas jos menisin näine tietoineni hakemaan "apua". Kiintoisia diagnooseja on löytynyt myös psykologian puolelta..... Eilen Sylvin kanssa koettu teatterielämys paransi kyllä monta vaivaa, suuret kiitokset paitsi seurasta myös upeasta esityksestä!

Monenlaista vaihtoehtoa olisi tyrkyllä vaivojeni selitykseksi. Kaikki lihaskivut tuntuvat kadonneen ja merkittävimpänä on jäljelle jäänyt pistävä tunne vasemman polven vasemmalla alaneljänneksellä tai hieman sen alapuolella. Olen tunnustellut sekä säärtä että polvea ja löytänyt mielestäni kipeän jänteen tms, joka ulottuu polven sisään ja säteilee kipua sekä sinne että alemmas kohti nilkkaa. Myös nilkan etuosassa on isompi, mutta vain ajoittain vaivaava kipeä kohta. Kaikki säryt tuntuvat ajelehtivan mielivaltaisesti säären ja polven tienoilla, joten tarkkojen havaintojen tekeminen on hankalaa. Se lienee silti selvää, että palautuminen on  yhä kesken tuossa raajassani. Juoksuaskelia ei jalka kestä yhtään, ei kerrassaan yhtään kappaletta.

Olen päättänyt seurailla tilannetta vielä tämän viikon, ja jos ei uutta olennaista kehitystä tapahdu, menen lääkäriin. En kaipaa hienoa diagnoosia vaan haluan tuon jalan kuntoon. Saisikohan terveyttä mistään edes rahalla?