Maanantaina tuli taas tiukka aikataulu kuopuksen iltamatsin takia, joten kipitin vain lyhyen mutta sitäkin vauhdikkaamman "vähän yli vitosen" metsälenkillä ja kiirehdin laittamaan ruokaa. Loppuilta kului hytistessä kentän laidalla, sateli ja tuulikin navakasti. Onneksi en palelluttanut vasta toipuneita selkäfileitäni.

Tiistaina oli edelleen juoksemaan houkuttelevan harmaa sää, joten tein tilaisuudesta vaarin ja käytin kuntonyrkkeilyajan ottaakseni takaisin maanantaina menetetyt kilometrit. Lähdin matkaan jo puoli kuuden aikoihin. Tuuli oli navakkaa ja aina kymmenen minuutin välein ripsahti muutama vesipisara. Hölköttelin aluksi Vantaan rantaa Pikkukoskelle, sieltä Käpylän läpi Hartwall-areenalle ja Metsälään. Aikaa oli vielä, joten tein pari pikkukierrosta salin lähimaastoissa. Pari minuuttia ennen seitsemää saavuin salille ja ennätin juuri kuivata enimmät hiet ja täyttää vesipulloni ennen kuin  voimacircuit-tunti alkoi.

Olo oli valmiiksi lämmennyt, joten käsivarsien heiluttelu ja lyhyt hyppynarulla pomppiminen riittivät alkutoimiksi. Pomppiminen jäi lyhyeksi myös sen takia, että onnistuin noukkimaan nurkasta kaikista solmuisimman narun.

Piirissä oli seitsemän pistettä. Aloitin parini kanssa käsipainojen kanssa tehtävästä takareisitreenistä, jota seurasivat 10 kg:n painon kanssa tehty ylävartaloharjoitus (punttia kierretään pään ympäri), jumppapallolla seinää vasten nojaten tehty reisilihasharjoitus, sikarankka rengasharjoitus ja kulmasoutu (?), penkkipunnerrukset sekä ojentajaharjoitukset. Treeni oli joidenkin mukaan kevyempi kuin yleensä, mutta minua se ei tippaakaan haitannut. Lihaskuntoni on sillä tasolla, että todennäköisesti joudun huomenna taas havaitsemaan, että kehossani on runsaasti ennestään tuntemattomia voimavaroja. Lähdin salilta mahdollisimman nopeasti, ettei lämpö karkaa kehosta. Tihkusateessa hölköttelin valmiiksi märissä vaatteissa kotimatkan reipasta vauhtia. Ja edelleen kiedon kädet kyynärpäitä myöten ristiin, että en joudu kärsimään tästä sadepäivän hulluttelusta.

Huomenna yritän malttaa tehdä vain jonkun lyhyemmän lenkin metsässä.